Εμείς... - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Εμείς...

 

ΤΑ ΝΕΑ του Ξηρομέρουείναι ένα ενημερωτικό blog, αφοσιωμένο στην Πλουραλιστική, αδέσμευτη και έγκυρη ενημέρωση.  Είναι το ΒΗΜΑ κάθε πολίτη του Ξηρομέρου, που αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις απόψεις του, χωρίς φόβο και πάθος, αλλά με σεβασμό στην ελεύθερη έκφραση και τους κανόνες, που την διέπουν.

Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία, μέσα από τις σελίδες του blogg, να διατυπώνουν τις απόψεις , τους προβληματισμούς τους, την αγωνία για τον Τόπο τους, προτείνοντας, ταυτόχρονα, λύσεις στα διάφορα-μικρά και μεγάλα ζητήματα- που απασχολούν το Ξηρόμερο.

Όλες οι απόψεις, οι θέσεις και τα Σχόλια είναι αποδεκτά και θα προβάλλονται χωρίς εξαίρεση και αδιακρίτως πολιτικής χροιάς.

Αυτονόητο είναι ότι δεν θα δημοσιοποιούνται Σχόλια, απόψεις και εν γένει κείμενα, που παραβιάζουν την σχετική περί δημοσιότητας Νομοθεσία.

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.

Η Διαχείριση θα αποσύρει κάθε Σχόλιο, ή Κείμενο, εάν ο αποδέκτης του Σχολίου θεωρεί ότι η αναφορά στο πρόσωπό του, προσβάλλει την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του αξιοπρέπεια και ηθική και ενημερώσει, σχετικάτο blogg.