Αιματοβαμμένο Πανηγύρι με.... χορούς , άγριο ξύλο, και επικίνδυνους τραυματισμούς στη Μαχαιρά ! - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Αιματοβαμμένο Πανηγύρι με.... χορούς , άγριο ξύλο, και επικίνδυνους τραυματισμούς στη Μαχαιρά !

 Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει

ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Πρωτοφανή έκτροπα , με καυγάδες,  συμπλοκές , άγριους ξυλοδαρμούς και επικίνδυνους τραυματισμούς έλαβαν χώρα λίγο πριν τα ξημερώματα στο πολυδιαφημισμένο πανηγύρι της Μαχαιράς, με αποτέλεσμα να διακοπεί-  για κάποιο διάστημα -η συνέχειά του , με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δύο άτομα, ένα από τη Σκουρτού  περίπου 45 ετών και ένας νεαρός Αλβανός περίπου 24 ετών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύονται χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους και κυρίως αν συντρέχει κίνδυνος για την ίδια τη ζωή τους.

Ως προς τον νεαρό  Αλβανό οι τελευταίες  πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πέραν από κάποιες μικροσωματικές βλάβες.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον  Σκουρτιανίτη, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος έχοντας κτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με το  ασθενοφόρο σε κατάσταση αφασίας. Για την εξέλιξη της κατάστασής του δεν υπάρχουν πληροφορίες, πράγμα που αναμένεται να γίνει , εντός της ημέρας, με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Στον τόπο του συμβάντος, στην Πλατεία του χωριού, έφθασαν άμεσα δύο περιπολικά της αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα.

Από την πλευρά της αστυνομίας μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση, αν και έχουν επιληφθεί της υπόθεσης τόσο η αστυνομία Αστακού όσο και η αστυνομία Αγρινίου.

Ούτε γίνεται κάποια προανάκριση για να εξακριβωθούν τα γεγονότα και υπό ποιες συνθήκες διημείφθησαν και ποιοι συμμετείχαν σε αυτά πέραν των δύο ατόμων  που προαναφέρθηκαν.

Πληροφορίες από παριστάμενους στο Πανηγύρι αναφέρουν ότι στη διαμάχη βγήκε και μαχαίρι, από κάποιον από τους πρωτοστατούντες σε αυτή, αλλά ούτε αυτό το γεγονός θεωρείται ικανό να διενεργηθούν έρευνες, αν και η ίδια  συμπλοκή και οι τραυματισμοί επιφέρουν την αυτόφωρη διαδικασία και την σύλληψη των εμπλεκομένων. 

Την ίδια στιγμή διαρρέουν πληροφορίες ότι καταβάλλεται προσπάθεια το όλο θέμα να υποβαθμισθεί και να αποσιωπηθεί γιατί οι ευθύνες που προκύπτουν για πολλούς είναι μεγάλες και σοβαρές.

Ωστόσο, σε περίπτωση που υπάρξει άσχημη εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του πιο βαριά τραυματισμένου η εισαγγελική παρέμβαση θεωρείται αναπόφευκτη.

Το ζητούμενο είναι αν η αρμόδια εισαγγελική αρχή είναι ενημερωμένη, ή όχι από την αστυνομία. Και εάν δεν ενημερώνεται για ένα τόσο σοβαρό γεγονός, που έλαβε  χώρα σε ένα πανηγύρι, όπου παρευρίσκονταν οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και υπερήλικες, πότε θα ενημερωθεί ; 'Oταν θα υπάρξουν νεκροί ;

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, ενώ οι πάντες θα πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους έτσι ώστε να μην υπάρξουν νέα, παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά σε άλλα πανηγύρια , που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν, μέχρι τέλους, Αυγούστου στο Ξηρόμερο.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε αργότερα, οπότε θα τις δημοσιοποιήσουμε για την πλήρη ενημέρωσή σας.

Γράφει -Σχολιάζει -Αποκαλύπτει

ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.