Επίθεση Τούρκων στο Ιρακινό Κουρδιστάν-Τρεις Τούρκοι στρατιώτες νεκροί - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Επίθεση Τούρκων στο Ιρακινό Κουρδιστάν-Τρεις Τούρκοι στρατιώτες νεκροί

 








Τρεις Τούρκοι στρατιώτες κατοχής σκοτώθηκαν σε περιοχές του Ιρακινού Κουρδιστάν σε ειδική επιχείρηση των δυνάμεων του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν, ως απάντηση στις τουρκικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Η διεθνής κοινότητα βέβαια συνεχίζει να μένει απαθής εμπρός στην βάρβαρη εισβολή των Τούρκων σε μία κυρίαρχη χώρα. Η Τουρκία για να υπενθυμίσουμε, εισβάλει σε πέντε διαφορετικές κυρίαρχες χώρες μεταξύ των οποίων φυσικά και η Κύπρος.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ήρωες-30» που πραγματοποιήθηκε σε 6 επαρχίες, καταστράφηκαν 63 σπήλαια, καταφύγια και αποθήκες της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος- PKK, γράφουν σήμερα τα τουρκικά media.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια ανέφερε ότι 63 σπήλαια, καταφύγια και αποθήκες καταστράφηκαν στις επιχειρήσεις «Ήρωες-30» [“Kahramanlar-30”]που πραγματοποιήθηκαν σε 6 επαρχίες κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στη δήλωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γερλίκαγια ανέφερε ότι στόχος της επιχείρηση ήταν η καταστροφή όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών που οι τρομοκράτες κρύβουν σε σπηλιές και καταφύγια για να πραγματοποιούν δράσεις κατά τους χειμερινούς μήνες σε αγροτικές περιοχές.

Κατασχέθηκαν πολλά όπλα και πυρομαχικά

Στην ανάρτησή του είπε: «Καταστρέφουμε ένα-ένα τα άντρα των τρομοκρατών και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.