Έκπτωση 34% για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Έκπτωση 34% για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

 

Το νέο e-pass που προσφέρει η «Γέφυρα Α.Ε.» είναι το πρώτο στοχευμένο εκπτωτικό πακέτο που μειώνει την τιμή της διέλευσης από τα διόδια της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατά 34%.

Για το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα για τα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, το οποίο έχει στο επίκεντρο τα ηλεκτρικά επιβατικά αυτοκίνητα, ενημέρωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Γέφυρα Α.Ε.» Πάνος Λούκας και ο Τεχνικός Διευθυντής, Άρης Σταθόπουλος, μαζί με στελέχη της εταιρείας.

Μαζί τους, ήταν και η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η κυρία Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ξενάγησής της στον Εκθεσιακό χώρο και στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, που ακολούθησε, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της, καθώς η «Γέφυρα Α.Ε.» «στηρίζει έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης».  

Το νέο e-pass για τα ηλεκτρικά επιβατικά αυτοκίνητα είναι το πρώτο στοχευμένο εκπτωτικό πακέτο, το οποίο μειώνει την τιμή της διέλευσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου κατά 34%. Θυμίζουμε ότι το σημερινό κόστος της διέλευσης ενός επιβατικού Ι.Χ. από την γέφυρα ανέρχεται στα €14,70. Με το νέο e-pass η διέλευση για τα ηλεκτρικά επιβατικά θα κοστίζει €9,70.

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων, από 1 Φλεβάρη του 2024 δικαιούνται έκπτωση 34% στις διελεύσεις από τα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.