Σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων ξεκινά η συζήτηση του Ν/Σ για το γάμο των ομόφυλων-Σωσίβιο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων ξεκινά η συζήτηση του Ν/Σ για το γάμο των ομόφυλων-Σωσίβιο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ
Ξεκινά σήμερα στις 10 το πρωί στη Βουλή και ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ το Ν/Σ για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Θεωρητικά, θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ακουστούν σοβαρές απόψεις και από τα δύο στρατόπεδα. Και από όσους συμφωνούν με τις ρυθμίσεις και από εκείνους που διαφωνούν. Δυστυχώς, προβλέπεται ότι η συζήτηση θα μονοπωληθεί από τους ''καλικάντζαρους'' της Νίκης και τις “κεραλοιφές μόνο για άνδρες” του Βελόπουλου.

Τα προγνωστικά

Όσο για τα τελικά προγνωστικά της ψηφοφορίας; Από τη ΝΔ φαίνεται ότι οι διαφοροποιήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 45. Τις τελευταίες μέρες μαθαίνω ότι όλο και περισσότεροι μετακινούνται α διαφωνούντες να εκφράσουν τις διαφωνίες τους στην κάλπη και όχι με παράλληλη ομιλία. Οι υπολογισμοί του Μαξίμου δείχνουν ότι θα πάρουν τον λόγο λιγότεροι από 15 “αντάρτες”. Στο ΠΑΣΟΚ δόθηκε μάχη ώστε οι “πράσινες” αποχές να πέσουν από τις 15 σε μονοψήφιο, αλλά δεν βλέπω να το καταφέρνουν, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ ο βασικός αστάθμητος παράγοντας ακούει στο όνομα “Πολάκης”.

 Θεωρητικά,κινά σήμερα στις 10 το πρωί στη Βουλή και ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ, θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ακουστούν σοβαρές απόψεις και από τα δύο στρατόπεδα. Και από όσους συμφωνούν με τις ρυθμίσεις και από εκείνους που διαφωνούν. Δυστυχώς, προβλέπω ότι η συζήτηση θα μονοπωληθεί από τους καλικάντζαρους της Νίκης και τις “κεραλοιφές μόνο για άνδρες” του Βελόπουλου.

Τα προγνωστικά

-Όσο για τα τελικά προγνωστικά της ψηφοφορίας; Από τη ΝΔ φαίνεται ότι οι διαφοροποιήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 45. Τις τελευταίες μέρες μαθαίνω ότι όλο και περισσότεροι μετακινούνται α διαφωνούντες να εκφράσουν τις διαφωνίες τους στην κάλπη και όχι με παράλληλη ομιλία. Οι υπολογισμοί του Μαξίμου δείχνουν ότι θα πάρουν τον λόγο λιγότεροι από 15 “αντάρτες”. Στο ΠΑΣΟΚ δόθηκε μάχη ώστε οι “πράσινες” αποχές να πέσουν από τις 15 σε μονοψήφιο, αλλά δεν βλέπω να το καταφέρνουν, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ ο βασικός αστάθμητος παράγοντας ακούει στο όνομα “Πολάκης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.