Θράσος και αμετροέπεια από τον μπλόγγερ του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Θράσος και αμετροέπεια από τον μπλόγγερ του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

 


Γράφει-Σχολιάζει

ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Η  διατύπωση -σε άρθρο μου- της προσωπικής άποψης ότι ο Δήμος Ξηρομέρου επιφυλάσσει προνομιακή μεταχείριση στο μπλογκ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS σε θέματα προβολής καίριων ζητημάτων του Δήμου  προκάλεσαν την αήθη και αψυχολόγητη επίθεση του διαχειριστή του μπλογκ κ. Βασίλη Σούλα, σε βάρος μου. Σε βάρος της προσωπικής, επαγγελματικής  και οικογενειακής μου αξιοπρέπειας. 

Ο φέρελπις κ. Σούλας φαίνεται πως  έχασε το μέτρο  και , πρωτίστως, την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε χυδαία υβρεολογία και σε απεγνωσμένη προσπάθεια απαξίωσής μου- επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτικής. Σε δύο απανωτά δημοσιεύματα με αποκαλεί βλάκα ( είναι της μόδας φαίνεται ) ανίκανο δημοσιογραφικά και τεμπέλη....

Βέβαια, το όνομά μου αποφεύγει να το αναφέρει αλλά με φωτογραφίζει ευκρινώς αφού οι χαρακτηρισμοί του εμπεριέχονται σε απάντηση στο συγκεκριμένο δημοσίευμά μου. Πριν παραθέσω τα αποδεικτικά στοιχεία, που επικαλούμαι, θα ήθελα να ερωτήσω τον κ. Σούλα, εάν πριν  τους επαίσχυντους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε ρώτησε δικηγόρο, για το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για τον ίδιο ; Αν όχι, θα πρέπει να το κάνει και να βγει, άμεσα, ευθαρσώς και ως ''άνδρας που φοράει  παντελόνια,'' όπως λέει και ο λαός μας, να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη και να αποσύρει από την ιστοσελίδα του τα απολύτως απαξιωτικά, συκοφαντικά   και εμετικά σχόλια και χαρακτηρισμούς  σε βάρος μου.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο κ. Σούλας ηλικιακά είναι κατά τι μικρότερος από τον μεγάλο μου γιο και ότι ο ίδιος είμαι στην ηλικία των 70.

Στα σαράντα και πλέον χρόνια δόκιμης δημοσιογραφικής παρουσίας, ουδείς με αποκάλεσε τεμπέλη και βλάκα, ''τίτλους τιμής'' που μου έδωσε αβασάνιστα και απλόχερα ο  φέρελπις κ. Σούλας....

Χθες, ο κ Σούλας απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο όταν ο κ Γαλούνης- αν και δεν τον  κατονόμασε- τον φωτογράφισε ευδιάκριτα. 

Μάλιστα μίλησε για τον ακατονόμαστο μπλόγγερ που χρησιμοποιεί προσβλητικούς και εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και τη Διοίκηση, που άσκησε στην πενταετία  2015-2019.

Εκείνο όμως που προκάλεσε την οργή του κ. Γαλούνη ήταν η προτροπή, ή απαίτηση του κ. Σούλα προς την αντιπολίτευση να μην παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό.

Το ερώτημα που χρήζει απάντησης είναι  από που ο συγκεκριμένος κύριος αντλεί το απύθμενο θράσος να κάνει τέτοιου είδους υποδείξεις στην αντιπολίτευση; Πόσω μάλλον, που δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο.

Ωστόσο, ο κ. Γαλούνης κατέστησε σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθεί πλέον την περαιτέρω σπίλωσή του και έδειξε αποφασισμένος να προχωρήσει στη Δικαιοσύνη.

Εντύπωση , πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Σούλας δεν έτυχε της κάλυψης του Δημάρχου.


Τα ντοκουμέντα

Να τι έγραψε ο κ. Σούλας


Ποτέ...

Ποτέ μη μαλώνεις με έναν βλάκα. Σε κατεβάζει στο δικό του επίπεδο και σε νικάει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας.

Απόφθεγμα ανώνυμου

Αν είναι και Δημοσιογράφος ακόμα χειρότερα. Τα ''αηδιαστικά'' και οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.