2ος κολυμβητικός διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα» Loading.... Ο φετινός διάπλους είναι αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

2ος κολυμβητικός διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα» Loading.... Ο φετινός διάπλους είναι αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό

 

Φωτογραφίες αρχείου από τον περυσινό 1ο διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα».
2ος κολυμβητικός διάπλους «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα» Loading....
Για άλλη μία χρονιά, μετά την απόλυτα πετυχημένη περυσινή διοργάνωση, αναμένεται να ζήσουμε και φέτος το καλοκαίρι μία από τις ωραιότερες αθλητικές εκδηλώσεις και φυσικά μιλάμε για τον κολυμβητικό διάπλου απόστασης 1587 μέτρων, με την επωνυμία «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα», που θα γίνει Κυριακή 20 Αυγούστου.
Ήδη έχουν βγει δύο σχετικές ανακοινώσεις (δείτε εδώ και εδώ) και μέχρι τώρα οι συμμετοχές είναι 32 και αναμένεται να προσεγγίσουν ή να ξεπεράσουν τις 40. Πέρυσι οι συμμετοχές ήταν 20.
Όπως μας είπαν οι διοργανωτές, ο φετινός διάπλους είναι αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό.

Και φέτος η διοργάνωση, εκτός από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, θα στηριχθεί στους πολλούς και απλούς εθελοντές που θα βγουν στη θάλασσα να βοηθήσουν σε διάφορα πόστα, αλλά και αυτούς που θα είναι στην στεριά στον Μύλο στο Κάστρο και στον Φάρο Μύτικα και φυσικά κομβική είναι η αμέριστη στήριξη των ιδιοκτητών του καταστήματος στον Φάρο, που πέρυσι προσέφεραν στην διοργάνωση μπλουζάκια, σημαίες και κεράσματα στους αθλητές στο τερματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.