Οι εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχαιράς - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Οι εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχαιράς

 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα) έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιριωτών......


Τα αποτελέσματα των εκλογών κατά σειρά προτίμησης είναι :

Ψήφισαν : 69 μέλη.   Άκυρα 1, Λευκά 0, Έγκυρα 68

Έλαβαν κατά σειρά:

Τσίντζος Γρηγόριος

58 ψήφους

Καραγιάννης Γεώργιος

51 ψήφους


Κορρέ Σοφία

49 ψήφους


Τσίντζος Λάμπρος - Παναγιώτης

44 ψήφους


Μπαρμπαρούση Αλεξάνδρα

44 ψήφους


Παπαστάμος Δημήτριος

43 ψήφους


Γκούμα Πηνελόπη

42 ψήφους


Τριάντης Σωκράτης

34 ψήφουςΓια την Ελεγκτική Επιτροπή  έλαβαν ο Μακρυπίδης Σπυρίδων 52 ψήφους, η Μπούρχα Αθήνα 52 ψήφους και ο Κουβέλης Αλέξανδρος 43 ψήφους.


Για την Ο.Π.ΣΥ.Ξ. έλαβαν μέρος η Μπούρχα Αθήνα 53 ψήφους, ο Μακρυπίδης Σπυρίδων 51 ψήφους,  ο Κουβέλης Αλέξανδρος 43 ψήφους και ο Κουτρομάνος Ιωάννης 38 ψήφους.


Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τους συγχωριανούς που συμμετείχαν στις εκλογές του Συλλόγου και υπενθυμίζει ότι η παρουσία όλων στα κοινά του Συλλόγου είναι απαραίτητη και αναγκαία για τη ζωτικότητα και τη συνέχειά του, καθώς και ότι η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις βοηθάει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας ως συγχωριανών και φίλων, ιδιαίτερα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.


To νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειες για μεγαλύτερη καταξίωση τον Συλλόγου μας. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάντα θα υπάρχουν υψηλότεροι και ευγενέστεροι στόχοι στους οποίους οφείλουμε να αποβλέπουμε.


Η συνέπεια, η ομαδικότητα, η ανιδιοτελής προσφορά, ο αλληλοσεβασμός φέρνουν αξιόλογα αποτελέσματα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη πορεία μας.


Προσεχώς θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.