Οι ''Δημογέροντες '''του ΣΥΡΙΖΑ...... - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Οι ''Δημογέροντες '''του ΣΥΡΙΖΑ......

Η έντονη αντίδραση των.. χθεσινών “συντρόφων” του Στέφανου Κασσελάκη, για την αναφορά του σημερινού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο… ξεχαρβάλωμα της μεσαίας τάξης από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, εξηγεί και ερμηνεύει ένα μεγάλο μέρος της παθογένειας του άλλοτε ισχυρού κόμματος.

Ο Γιάννης Δραγασάκης ανέλαβε να απαντήσει για λογαριασμό του άλλοτε “τσάρου” της ελληνικής οικονομίας, οι ακραίες επιλογές του οποίου την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα, οδήγησαν τον τότε πρωθυπουργό στην κατάρρευση. Και στον… αποχαιρετισμό της εξουσίας.

Δραγασάκης, Τσακαλώτος και λοιποί… “δημογέροντες” αρνούνται να αποδεχτούν μια θεμελιώδη αρχή της Δημοκρατίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τους καταδίκασε σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, για τις επιπτώσεις των πολιτικών που εφάρμοσαν. Περισσότερο εκείνους, και λιγότερο τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι “δημογέροντες” επιδεικνύουν την ίδια… αποστροφή για θεμελιώδεις κανόνες της Δημοκρατίας, και με την εξαρχής άρνησή τους να αποδεχτούν τη δημοκρατική εκλογή Κασσελάκη από τη δημοκρατική κρίση της πλειοψηφίας των πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες της εσωκομματικής αναμέτρησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα έφυγαν. Τη (μεγάλη) ζημιά ωστόσο την έκαναν.

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.