Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε» - Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε» - Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο

 Στον χείμαρρο της Αγριλιάς στην περιοχή των Λυόμενων στο Μεσολόγγι, εστιάζονται σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση του όπλου του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, την ώρα που άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας aixmi-news.gr, οι Αρχές «χτενίζουν» το εν λόγω σημείο προκειμένου να εντοπίσουν το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης.

Πρόκειται για ένα δεκάβολο μονόκαννο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και η ανεύρεσή του είναι εξαιρετικής σημασίας, διότι θα «αποκαλύψει» εάν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για να στερήσει τη ζωή του 31χρονου.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε συμμετέχει και σκάφος με ειδικούς στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα πυροβολήθηκε μια φορά και από κοντινή απόσταση και δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

«Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

Στο μεταξύ, έως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια σύνδεση ανάμεσα στη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι και στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που φέρεται να λυμαίνεται στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο Star, εκτίμησε πως πιθανόν ο Μπάμπης να έμαθε κάτι άθελά του για τον κρεοπώλη που τον έβαλε σε κίνδυνο.

«Πιθανόν, και αυτό είναι δικό μου σενάριο, ο Μπάμπης να είδε κάτι άθελά του, να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Να βρέθηκε δηλαδή στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ενδεχομένως να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκάλυπτε στις Αρχές αυτό που έμαθε, αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα που του δάνεισε και τότε εκείνος ή εκείνοι τους οποίους αφορούσε, αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση», είπε.

  aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.