ΣΥΡΙΖΑ : Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Αποχώρησε ο Βαγγέλης Αποστόλου, πρώην υπουργός - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ : Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Αποχώρησε ο Βαγγέλης Αποστόλου, πρώην υπουργός

 
Ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «άλωση» και κατασυκοφάντηση της κυβέρνησης του Α. Τσίπρα.

«Είναι αδύνατο, μετά και τα συμβάντα στη Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σαββατοκύριακο να αποφύγεις την μόνη απόφαση που μπορεί να σε εκφράσει: Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του» τονίζει σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η αποχώρησή του είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βαγγέλη Αποστόλου

«Δεν αρκούν οι αναμνήσεις 16/11/2023

Μετά τη πολύχρονη και αταλάντευτη παρουσία μου στο χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσο και να προβληματίζομαι για την επόμενη ημέρα καταλήγω σε μία διαπίστωση :

Είναι αδύνατο, μετά και τα συμβάντα στη Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σαββατοκύριακο να αποφύγεις την μόνη απόφαση που μπορεί να σε εκφράσει: Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του.

Και ούτε βέβαια θα κρύψεις ποτέ τη πορεία σου στο χώρο, για να κάνεις την αποχώρησή σου ανώδυνη επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ που ήξερες δεν υπάρχει πλέον .

Έτρεφα κάποια ελπίδα ότι την περίοδο των αλλεπάλληλων ηττών, θα άνοιγε κάποιος ουσιαστικός διάλογος, για τη λειτουργία μας ως αντιπολίτευση και για την αποτίμηση και ανάδειξη του κυβερνητικού μας έργου .

Τελικά οργανώθηκε η άλωση του χώρου , η κατασυκοφάντηση του έργου της Κυβέρνησης που αποτελούσε πηγή περηφάνιας για μας και στη περίπτωση των 37δις όχι μόνο επέτρεψε την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, αλλά και βοήθησε στη διαχείριση των μνημονίων .

Όμως η σιωπή, σήμερα, συμβάλλει στην εκθεμελίωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μένα η αποχώρηση από αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος .Θα είμαι παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, όπως πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.