Γαλούνης ο θριαμβευτής......Ηγέτης της Παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ με 5 ψήφους υπερ - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Γαλούνης ο θριαμβευτής......Ηγέτης της Παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ με 5 ψήφους υπερ

   Απίστευτο και όμως αληθινό, αλλά όχι μη αναμενόμενο.

Ο Πρώην Δήμαρχος και αντιμαχόμενος όσο κανείς άλλος-μέχρι κάποιο διάστημα- την Παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία ηγέτης της, επιβεβαιώνοντας τα όσα πριν λίγες ώρες έγραφα ότι έχουν ''πέσει θεοί και δαίμονες'' ακόμη και γνωστό  και  ''ανεξάρτητο'' μπλογκ, προκειμένου να αναδειχθεί νικητής στις ενδοπαραταξιακές εκλογές.

Δύο ήταν τελικά οι υποψήφιοι, όπως είχαμε αναφέρει το μεσημέρι, ήτοι οι κ. Γαλούνης και Ζώγας. Ο πρώην Δήμαρχος θριάμβευσε συγκεντρώνοντας πέντε ψήφους, δύο ψήφους πήρε ο κ. Ζώγας και υπήρξε μία αποχή, του κ. Ζορμπά.

Υπέρ του κ. Γαλούνη τάχθηκαν οι κύριοι Κράββαρης, Τόγιας, Γκούμας και Πανταζής, ο οποίος αν και έχει δηλώσει ότι ανεξαρτητοποιείται ψήφισε καθότι η ανεξαρτητοποίσή του δεν έχει, επισήμως, δηλωθεί και ανακοινωθεί στον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΔΣ. Το ενδεχόμενο να μην ανεξαρτητοποιηθεί ο κ Πανταζής δεν μπορεί να αποκλεισθεί ιδίως μετά και την εκλογή Γαλουνη.

Τον κ. Ζώγα υπερψήφισε ο κ. Χρήστος Κολοβός.

Περισσότερα, σε άρθρο, που θα αναρτήσουμε. Προς το παρόν σας θυμίζω πρόσφατο άρθρο μου στο οποίο αναφερόμουν στη Φρειδερίκη, τη βασίλισσα Σοφία και την Άννα Μαρία και ο νοών νοείτω......

Ως εμπνευστής του ονόματος της Παράταξης, του ''ΜΟΤΟ'' της και εκ των ιδρυτικών μελών της θα ζητούσα ο νοεκλεγείς αρχηγός  και οι πέριξ αυτού να εγκαταλείψουν το όνομα και να χρησιμοποιήσουν κάποιο άλλο, που να τους ταιριάζει περισσότερο. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν την ευαισθησία να το πράξουν....Σε ότι με αφορά διαχωρίζω τη θέση μου από την Παράταξη και επιφυλάσσομαι να επανακαθορισω τις επιλογές μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.