Εκλέγεται στις 5.30 μμ η ηγεσία της Παράταξης '' ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Εκλέγεται στις 5.30 μμ η ηγεσία της Παράταξης '' ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ''

 




Γράφει-Σχολιάζει 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Δύο τελικά θα είναι οι διεκδικητές της ηγεσίας της Παράταξης ''ΝΕΑ ΜΕΡΑ- ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ''. Πρόκειται για τους κυρίους Γαλούνη και Ζώγα. Η διαδικασία εκλογής θα ξεκινήσει στις 5.30 μμ και αναμένεται να τελειώσει νωρίς, έτσι ώστε η Παράταξη να εμφανισθεί με τον αρχηγό της στη συνεδρίαση του ΔΣ, που θα ξεκινήσει στις 7.00 μμ.

Ούτως ή άλλως έχουν προηγηθεί οι διεργασίες για την εκλογή και έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των 7 Συμβούλων να σεβασθούν το αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι, ώστε να αποφευχθεί η διάσπαση .

Το εάν και κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό στην πράξη, θα φανεί σύντομα και πολλά θα εξαρτηθούν από την πολιτική και την πρακτική που θα ακολουθήσει η νέα ηγεσία απέναντι στην Δημοτική Αρχή.

Πάντως,  στην όλη υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται με κάθε τρόπο και εξωπαραταξιακοί παράγοντες, ακόμα και ''ανεξάρτητα'' blogs που τάσσονται ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς υπερ του ενός υποψηφίου για δικούς του λόγους ο κάθε μπλόγκερ 

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για την Παράταξη αφού, σε μεγάλο βαθμό θα τεθούν τα θεμέλια για την συνέχιση ύπαρξής της, ή για την διάλυσή της, η οποία μπορεί μεν να αποφευχθεί προσωρινά, αλλά θα πλανάται εις το διηνεκές και μέχρι να υπάρξει μια κοινά αποδεκτή ηγεσία, όχι μόνο από τους επτά Συμβούλους αλλά από τα στελέχη και τη βάση της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.