Σάλος με ανταποκρίτρια του BBC: Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε - Τα ΝΕΑ του Ξηρομέρου

ΡΟΗ

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Σάλος με ανταποκρίτρια του BBC: Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε

 


Η ανταποκρίτρια του BBC Bushra Shaikh, Πακιστανικής καταγωγής, πέταξε το γάντι στους Βρετανούς:

«Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε!», έγραψε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!


Η ανάρτηση της Πακιστανής που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η απάντηση της αυτή έγινε έπειτα από ανάρτηση την οποία μάλιστα αναδημοσίευσέ και ο ίδιος ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με την οποία πολλές βρετανικές πόλεις έχουν πλέον Μουσουλμάνο δήμαρχο, εκτός φυσικά από το Λονδίνο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση βέβαια είχε κάποια ανακριβή στοιχεία, καθώς τέσσερις από τις πόλεις που αναφερόταν, δεν έχουν μουσουλμάνο δήμαρχο.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί στην Βρετανία έχουν καταστεί μία πανίσχυρη δύναμη, απόρροια φυσικά της βρετανικής αποικιοκρατικής και μετέπειτα «φιλελεύθερης πολιτικής».

Είναι μάλιστα τέτοια η επέλαση των Πακιστανών στην Βρετανία, που η συγκεκριμένη ανταποκρίτρια έκανε προγενέστερα ανάρτηση με την οποία αποθέωνε την τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς με θύματα τους εκατοντάδες άμαχους Ισραηλινούς!

IMG 5959
Ανταποκρίτρια του BBC αποθεώνει την Χαμάς!

Να σημειωθεί ότι το BBC είναι κρατικό δίκτυο. Άλλο ένα δείγμα της κυριαρχίας του πακιστανικού στοιχείου στην πάλαι ποτέ «μεγάλη» Βρετανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, χυδαία, συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά και μη κόσμια, δεν θα αναρτώνται.